Македонска верзијаEnglish version
Info Image

ВелоФест

- Креативен фестивал за велосипеди -

 

 

 

„ВелоФест“ е платформа за промоција на велосипедот како начин на живот: транспортно средство, рекреативно средство, професионален спорт, инспирација за уметничка креација или авантура и забава.

ВелоФест банери

Ве молиме да поставите само линк до банерот кој одговара за вашата интернет страница.

Банерот да биде линкуван до: http://www.velofest.mk/

 

Благодариме за поддршката.

 

ВелоФест лого:

VeloFest logo
125 x 125 pix
http://www.velofest.mk/common/logo/VeloFestlogo_125x125.gif

 

ВелоФест банери:

VeloFest baner
120 x 125 pix
http://www.velofest.mk/common/logo/VeloFest-banner125x125.gif
VeloFest baner
120 x 60 pix
http://www.velofest.mk/common/logo/VeloFest-button120x60_1.gif
VeloFest baner
120 x 60 pix
http://www.velofest.mk/common/logo/VeloFest-button120x60_2.gif
VeloFest baner
120 x 60 pix
http://www.velofest.mk/common/logo/VeloFest-button120x60_3.gif
VeloFest baner
120 x 60 pix
http://www.velofest.mk/common/logo/VeloFest-button120x60_4.gif
VeloFest baner
125 x 60 pix
http://www.velofest.mk/common/logo/VeloFest-baner125x60_1.gif
VeloFest baner
125 x 60 pix
http://www.velofest.mk/common/logo/VeloFest-baner125x60_2.gif
VeloFest baner
125 x 60 pix
http://www.velofest.mk/common/logo/VeloFest-baner125x60_3.gif
VeloFest baner
125 x 60 pix
http://www.velofest.mk/common/logo/VeloFest-baner125x60_4.gif
VeloFest baner
160 x 80 pix
http://www.velofest.mk/common/logo/VeloFest-button160x80_1.gif
VeloFest baner
160 x 80 pix
http://www.velofest.mk/common/logo/VeloFest-button160x80_2.jpg
VeloFest baner
160 x 80 pix
http://www.velofest.mk/common/logo/VeloFest-button160x80_3.jpg
VeloFest baner
120 x 600 pix
http://www.velofest.mk/common/logo/VeloFest-skyscraper120x600.jpg
VeloFest baner
160 x 600 pix
http://www.velofest.mk/common/logo/VeloFest-skyscraper120x600.jpg

 

CSIXMKDEnergiplagij.at

to4ak