Македонска верзијаEnglish version
Info Image

ВелоФест 2011

- Креативен фестивал за велосипеди -

 

2011:Велосипедска свест

 

„ВелоФест“ е платформа за промоција на велосипедот како начин на живот: транспортно средство, рекреативно средство, професионален спорт, инспирација за уметничка креација или авантура и забава.

Медиа центар

 

 

Превземи ги банерите на ВелоФест од ТУКА.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Во десната колона имате преглед на достапни фотографии, со линк до фотографии со резолуција за печатење.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

 

 

 

Соопштение за медиуми: 1 април 2011.

 

Соопштение за медиуми: 19 април 2011.

 

Соопштение за медиуми: 21 април 2011.

 

Соопштение за медиуми: 27 април 2011.

 
Ве молиме фотографиите да ги кредитирате на ВелоФест, доколку не е поинаку наведено.

ВелоФестВелоФест лого

 

VeloFest

Работилница „Градови и велосипеди“ 2010, Скопје, Македонија.
Фото: Олгица Нелковска

 

VeloFest

Работилница „Градови и велосипеди“ 2010, Скопје, Македонија.
Фото: Олгица Нелковска

 

VeloFest

Работилница „Градови и велосипеди“ 2010, Скопје, Македонија.
Фото: Кирил Шентевски

 

VeloFest

Предавање на Вим ван дер Вијк, 2010, Скопје, Македонија.
Фото: Татјана Ранташа

 

 

VeloFest

ВелоФест 2011 Прилеп: Симоне Филипини, Marjan Risteski.
Фото: Татјана Ранташа

VeloFest

ВелоФест 2011 Прилеп: Бојан Ранташа, Симоне Филипини, Марјан Ристески
Фото: Татјана Ранташа

VeloFest

ВелоФест 2011 Прилеп: Марјан Ристески, Симоне Филипини, Снежана Ристеска
Фото: Татјана Ранташа

VeloFest

ВелоФест 2011 Прилеп: студенти, Марјан РИстески, Симоне Филипини.
Фото: Татјана Ранташа

   

 

 

ВелоФест на Facebook
xtd
I <3 my Bike
Скопје, Прилеп