Македонска верзијаEnglish version
Info Image

ВелоФест 2011

- Креативен фестивал за велосипеди -

 

2011: Велосипедска свест

 

„ВелоФест“ е платформа за промоција на велосипедот како начин на живот: транспортно средство, рекреативно средство, професионален спорт, инспирација за уметничка креација или авантура и забава.

Биди дел од ВелоФест - поддржи го ВелоФест.

 

ВелоФест 2011 е остварен
со помош од:

 

ПрилепSkopje

Денот на Кралицата 2011

 

Холандска амбасада

 

FagricomX Tool Design

 

Sajt La Kana

 

 

медиумски партнери:

AB Kanal

 

Chanal 103 Life

 

MRT Radio2

 

Форум MakFax

 

FTG

 

Spic Sport PressVecer

 

Mnogoo

 

On NetМалеш Нет Мега Стар

 

 

партнери:

 

ФАК

 

Архитектонски факултет

 

СК Илинден

 

 

 

организатори:

Одржливи иницијативиto4ak

 

 

plagij.at

 

 

 

 

ВелоФест на Facebook
xtd
I <3 my Bike
Скопје, Прилеп