Македонска верзијаEnglish version
Info Image

ВелоФест 2011

- Креативен фестивал за велосипеди -

 

2011: Велосипедска свест

 

„ВелоФест“ е платформа за промоција на велосипедот како начин на живот: транспортно средство, рекреативно средство, професионален спорт, инспирација за уметничка креација или авантура и забава.

Контакт

ВелоФест 2011

Е-пошта: kontakt [мајмунче] velofest.mk
Мрежа: www.velofest.mk

 

Стапи во контакт со некој од организацискиот тим, тука.

 

Пријави се на е-гласилото на ВелоФест со испраќање на е-пошта на:

velofest+subscribe [мајмунче] googlegroups.com

 

ВелоФест на Facebook
xtd
I <3 my Bike
Скопје, Прилеп