Македонска верзијаEnglish version
Info Image

ВелоФест 2011

- Креативен фестивал за велосипеди -

 

2011: Велосипедска свест

 

„ВелоФест“ е платформа за промоција на велосипедот како начин на живот: транспортно средство, рекреативно средство, професионален спорт, инспирација за уметничка креација или авантура и забава.

Организационен тим

Бојан Ранташа
Одржливи иницијативи - Скопје

Е-пошта: rante [мајмунче] velofest.mk

 

Олгица Нелковска

Одржливи иницијативи - Скопје

Е-пошта: ogi [мајмунче] velofest.mk

 

Дејан Јурак
Одржливи иницијативи - Скопје

Е-пошта: djurako [мајмунче] velofest.mk

 

Татјана Ранташа
Плагиј.ат

Е-пошта: ranti [мајмунче] velofest.mk

 

. . Prilep

    Форум за авангардна креативност

    Е-пошта: fak2 [мајмунче] list.ru

     

    ВК „Илинден“

    Е-пошта: vkilinden [мајмунче] yahoo.com

 

ВелоФест на Facebook
xtd
I <3 my Bike
Скопје, Прилеп