Македонска верзијаEnglish version
Info Image

ВелоФест 2010

- Креативен фестивал за велосипеди -

 

Добродојдовте на интернет страницата на ВелоФест 2010 - креативен фестивал за велосипеди.

 

Следете не тука, додека се впуштаме во патешествието да го организираме првиот фестивал за велосипеди во Република Македонија.

Програма на фестивалот

ВелоФест на Facebook
xtd
I <3 my Bike
Скопје, Берово, Виница, Босилово, Кочани, Велес, Струмица, Прилеп, Битола, Кичево, Охрид