Македонска верзијаEnglish version
Info Image

ВелоФест 2010

- Креативен фестивал за велосипеди -

 

2010: Градски велосипедизам

 

„ВелоФест“ е платформа за промоција на велосипедот како начин на живот: транспортно средство, рекреативно средство, професионален спорт, инспирација за уметничка креација или авантура и забава.

Организационен тим

Бојан Ранташа
Одржливи иницијативи - Скопје

Е-пошта: rante [мајмунче] velofest.mk

 

Лидија Мимова

Е-пошта: tzliks [мајмунче] velofest.mk

 

Љупчо Стојкоски
ВСД Енерџи - Скопје

Е-пошта: ljupcho [мајмунче] velofest.mk

 

Татјана Ранташа
Плагиј.ат

Е-пошта: ranti [мајмунче] velofest.mk

 

Марко Саболиќ

ЗГ Екстрим спортс - Скопје
Е-пошта: marko [мајмунче] velofest.mk

 

. . Скопје:

Даниел Анастасов

Е-пошта: daniel [мајмунче] velofest.mk

 

. . Кочани:

Панче Зафиров

ПВК Поскок - Кочани

Е-пошта: pance [мајмунче] velofest.mk

 

. . Битола:

Тони Котевски

Екстрим Бајк - Битола

Е-пошта: toni [мајмунче] velofest.mk

 

. . Велес:

Сашо Ванчевски

Младински Велосипедски Клуб - Велес

Е-пошта: saso [мајмунче] velofest.mk

 

. . Охрид:

Александар Јованоски

Еко дром

Е-пошта: aleksandar [мајмунче] velofest.mk

 

ВелоФест на Facebook
xtd
I <3 my Bike
Скопје, Берово, Виница, Босилово, Кочани, Велес, Струмица, Прилеп, Битола, Кичево, Охрид