Македонска верзијаEnglish version
Info Image

ВелоФест 2010

- Креативен фестивал за велосипеди -

 

2010: Градски велосипедизам

 

„ВелоФест“ е платформа за промоција на велосипедот како начин на живот: транспортно средство, рекреативно средство, професионален спорт, инспирација за уметничка креација или авантура и забава.

Велосипедска уметност

Фотографии од пријавени уметнички и дизајнерски дела.

 

SimpleViewer побарува JavaScript и Flash Player. Земи Flash.

 

За да ги погледнеш и делата ќе мора да дојдеш на ВелоФест 2010.

 

...побарај што има во твојот град

 

ВелоФест на Facebook
xtd
I <3 my Bike
Скопје, Берово, Виница, Босилово, Кочани, Велес, Струмица, Прилеп, Битола, Кичево, Охрид