Македонска верзијаEnglish version
Info Image

ВелоФест 2010

- Креативен фестивал за велосипеди -

 

2010: Градски велосипедизам

 

„ВелоФест“ е платформа за промоција на велосипедот како начин на живот: транспортно средство, рекреативно средство, професионален спорт, инспирација за уметничка креација или авантура и забава.

Контакт

ВелоФест 2010
ул. 27 март бр. 14

1000 Скопје

Македонија

 

Moбилен: +389 77 922911

Е-пошта: kontakt [мајмунче] velofest.mk
Мрежа: www.velofest.mk

 

Пријави се на е-гласилото на ВелоФест со испраќање на е-пошта на:

velofest+subscribe [мајмунче] googlegroups.com

 

ВелоФест на Facebook
xtd
I <3 my Bike
Скопје, Берово, Виница, Босилово, Кочани, Велес, Струмица, Прилеп, Битола, Кичево, Охрид