Македонска верзијаEnglish version
Info Image

ВелоФест 2010

- Креативен фестивал за велосипеди -

 

2010: Градски велосипедизам

 

„ВелоФест“ е платформа за промоција на велосипедот како начин на живот: транспортно средство, рекреативно средство, професионален спорт, инспирација за уметничка креација или авантура и забава.

ВелоФест 2010 Скопје

*за проекциите во Фросина има доброволен билети по цена од 50 денари.

Со купување на билетот истакнуваш поддршка за идни органирања на ВелоФест.

Со секој купен билет се добива поклон

 

Skopje

 

MKC

 

Црвен Крст

Sport Federation of City of Skopje

 

ВелоФест на Facebook
xtd
I <3 my Bike
Скопје, Берово, Виница, Босилово, Кочани, Велес, Струмица, Прилеп, Битола, Кичево, Охрид