Македонска верзијаEnglish version
Info Image

ВелоФест 2010

- Креативен фестивал за велосипеди -

 

2010: Градски велосипедизам

 

„ВелоФест“ е платформа за промоција на велосипедот како начин на живот: транспортно средство, рекреативно средство, професионален спорт, инспирација за уметничка креација или авантура и забава.

ВелоФест 2010 Скопје

  • 30 април 2010 година - Кинотека на Македонија
  • 19:00 Почеток
  • ... Изложба на фотграфии за Росарио Фина
  • ... Студентска презентација на проекти за велосипедски патеки
  • ... Фото презентација ВелоФест 2010
  • 20:00 Проекција на филмови
  • ... Фантом физик од Г. Таневски и Џ. Синадинов
  • крај

 

Skopje

 

MKC

 

Црвен Крст

Sport Federation of City of Skopje

 

ВелоФест на Facebook
xtd
I <3 my Bike
Скопје, Берово, Виница, Босилово, Кочани, Велес, Струмица, Прилеп, Битола, Кичево, Охрид