Македонска верзијаEnglish version
Info Image

ВелоФест 2011

- Креативен фестивал за велосипеди -

 

2011: Велосипедска свест

 

„ВелоФест“ е платформа за промоција на велосипедот како начин на живот: транспортно средство, рекреативно средство, професионален спорт, инспирација за уметничка креација или авантура и забава.

 

ВелоФест 2011 Прилеп

  • 20 Април 2010 година - Дом на културата „Марко Цепенков“
  • 19:00 Отварање
  • ... Презентација на визии за велосипедски сообраќајни решенија за Прилеп
  • ... Анимиран филм „Татко и ќерка“ од Мајкл Дудок де Вит
  • ... Изложба на визии за велосипедски сообраќајни решенија за Прилеп

 

Прилеп

 

 

Илинден

 

ВелоФест на Facebook
xtd
I <3 my Bike
Скопје, Прилеп